Tekst ondertitels en Voice-Overs


Pakkende teksten zijn de belangrijkste bouwstenen van video's, reclame-uitingen en webpagina's. Wij zijn meesters in het bedenken van wervende teksten die boodschap en commercie met elkaar verweven.


Een tekst op een "call-to-action" manier geeft een potentiele klant een onbewuste opdracht om actie te ondernemen of in iedergeval iets te doen met de advertentie. Gevoel van "het laatste artikel", of "de laagste prijs duurt maar 1 uur" heeft een waanzinnig wervende werking.


Neem contact met ons op voor meer informatie.

SAMENWERKEN


Vele toonaangevende bedrijven hebben wij voorzien van een website, adviezen en oplossingen. Maar juist ook de MKB ondernemers hebben onze volle aandacht. De ondernemers die bovendien keihard werken om hun bedrijf succesvol te maken, op niveau te houden of te laten groeien. Dan juist moet er een team zijn die bepaalde (digitale) taken op zich neemt en durft mee te ontwikkelen met het bedrijf. Elke relatie krijgt van ons de aandacht en input die het verdient. Uitbouwen van bestaande structuren of opbouw "from scratch"? Bij ons is men aan het goede en vertrouwde adres. Wij zijn ons ervan bewust dat een goede en funtionele, maar bovenal een funtionerende website van groot belang is. Wij zien de website als een etalage van de winkel. En waar lopen de mensen naar binnen? Juist! Bij de zaak waarvan de etalage het mooist is, het meest overzichtelijk, maar voornamelijk erg uitnodigent oogt. Zo werkt dat ook bij websites!


DUS.... LATEN WE SAMENWERKEN