MEER DAN 30 JAAR GECOMBINEERDE ERVARING EN EXPERTISE

VEREENVOUDIGEN


Zware Websites


Er wordt vaak enthousiast gebouwd aan websites met zoveel mogelijk content en plugins in de back-end van de sites. Dit creëert een zware last, gebruikt veel geheugen en maakt de website onnodig traag. Voor diverse klanten lossen wij dit op. Wij vereenvoudigen dinamische elementen en verwijderen in overleg met de beheerder soms hele, niet bruikbare pagina's. Een snelle en vlot ladende site is dan het schone resultaat. Dit heeft als doel dat bezoekers niet voortijdige de swebsite verlaten. Ook zal de website eerder door de browsers (zoekmachines) worden gevonden/geïndexeerd.

Voordat wij voor het eerst bij een opdrachtgever aan de slag gaan starten we met het uitvoeren van een gedetailleerde controle en zoeken wij naar 

fouten die er tijdens het eerdere bouwproces zijn ingeslopen. Noem het een Website APK. Hiervan maken wij een rapportage en bespreken wij de herstel-mogelijkheden met de opdrachtgever. Is deze eens met ons plan van aanpak zullen wij een schriftelijk tijdpad aangeven en starten met herstellen en aanpassen van de website.

ONLINE KOPEN EN VERKOPEN


Webshops


Een webshop is een vereiste van een online business. Of dit nu gaat om detailhandel, groothandel, winkelier of dienstverlener. Er draait altijd een webshop tussen een koper en een verkoper. Maar, hoe aantrekkelijk is deze, hoe gemakkelijk is de shop te vinden en draait deze wel op de gewenste snelheid. Dit zijn facetten waarin wij kunnen adviseren en handelen. SEO is zeer nuttig en essentieel. Gevonden worden is voor elke verkoper een belangrijk punt. Maar ook de logica van de aangeboeden artikelen en/of diensten is niet onvermijdbaar. Als supermarkt wil je immers niet dat de tandpasta tussen het gehakt te vinden is. Hiermee geven wij aan dat over structuur goed nagedacht en geadviseerd dient te worden.

LATEN WE SAMENWERKEN


Alinea's zijn de belangrijkste bouwstenen van webpagina's. Om deze te veranderen, dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken. U kunt hier ook de stijl wijzigen. Natuurlijk zal het slepen van de tekst de alinea op de pagina verplaatsen. Eén alinea is misschien voldoende om uw project te introduceren. Als het te lang wordt, verdeel de tekst dan in verschillende alinea's. Lange tekst is perfect om uit te leggen wat er uniek is aan uw website.